AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu ovog jutra prelistavamo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom Srpskog telegrafa i Veljkom Nestorovićem, urednikom političke rubrike u dnevnom listu Alo.

- O odlasku predsednika Demokratske partije Kosova, Kadrija Veseljija, u Hag radi saslušanja u Specijalnom sudu za zločine OVK i mogućem pokretanju prvih optužnica za zločine nad Srbima, u temi Novog jutra razgovaraćemo sa Goranom Petronijevićem, advokatom i Draganom Vujičićem, novinarom Večernjih novosti.

- Koja je kazna zaprećena za neplaćanje alimentacije i na koji način će javni izvršitelji od početka sledeće godine vršiti prinudnu naplatu zakonskog izdržavanja - ovo će biti teme za Snežanu Petrović iz Komorejavnih izvršitelja, Veru Totić iz Udruženja samohranih roditelja i advokata Andriju Markovića.

Foto: Pink.rs

- Potpredsednik SNS, inače pravnik, Miloš Vučević podneo je  krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića, kako bi se pravosudno utvrdila istina i otklonila bilo kakva sumnja u njihovu umešanost u slučaj Jovanjica i veze sa vlasnikom tog imanja.  Koliko je važno da se utvrdi da li je ovde reč o klevetiili istini, kako će Republičko javno tužilaštvo reagovati na ovu prijavu i koje korake možemo da očekujemo...o ovome razgovaramo sa Milošem Vučevićem gradonačelnikom Novog Sada, Draganom Palibrkom advokatom i Božom Spasićem bivšim obaveštajcem Službe državne bezbednosti.

- Radovi na izgradnji Moravskog koridora počinju 15. decembra na lokaciji u okolini Kruševca. Moravski koridor  povezaće sve veće gradove centralne Srbije između Pojata i Čačka - Kruševac, Kraljevo, Trstenik iVrnjačku Banju.  Kako će ovo uticati na razvoj ovih gradova i koliki je značaj izgradnje ovog koridora, reći će nam Jasmina Palurović gradonačelnik Kruševca i Predrag Terzić gradonačelnik Kraljeva.

Pod reflektorima su glumci Nebojša Dugalić i Boris Pingović.

Hit Jutra rezervisan je za pevačicu Zoranu Pavić.

Video: Pink.rs

#Irina Vukotić

#Novo jutro

#Televizija Pink

#Živorad Žika Nikolić

'