AKTUELNO

Apsolutna dominacija!

Prema listi koju je objavila kompanija ''Gugl'', najpretraživaniji pojam u Srbiji treću godinu zaredom je „Zadruga“. Naime, i u 2019. godini, kompanija ''Gugl'' objavila je rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih ličnosti i događaja, kao i pojmova koji su bili u žiži interesovanja srpskih korisnika Gugl pretraživača, kao i serijskih, muzičkih i filmskih sadržaja koji su privukli najveću pažnju.

Foto: Pink.rs

Objavljivanjem ovog izveštaja, "Gugl" nudi jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji tokom 2019. godine, a s obzirom na to da je prema ovom izveštaju najpretraživaniji pojam upravo hiperrijaliti "Zadruga", ovo je još jedan dokaz da je TV Pink zaista lider u regionu.

Foto: Pink.rs

Pored toga što je ''Zadruga'' treću godinu zaredom u samom vrhu na listi najpretraživanijih pojmova na Guglu, u prilog činjenici da najveći projkat TV Pink beleži neverovatan uspeh govori i činjenica da zvaničan kanal ''Zadruge'' na Jutjubu broji preko 1.000.000 subskrajbera.

Zvanični kanal ''Zadruge'' na Jutjubu beleži 2,7 biliona pregleda i 122,8 miliona odgledanih sati, a ove impozantne cifre samo su još jedan dokaz da projekat TV Pink ruši sve granice i iz dana u dan postavlja nove rekorde.

Foto: Pink.rs

Godišnji izveštaj kompanije "Gugl" je još jedan pokazatelj da TV Pink zaista postavlja trendove na medijskom tržištu u regionu, kao i da odoleva svim iskušenjima i suvereno vlada. Hvala na poverenju!

Autor: Pink.rs

#Zadruga

'