AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

- Štampu ovog jutra prelistavamo sa Vladimirom Marinkovićem, potpredsednikom Narodne skupštine i Milan Ladjević glavnim urednikom Srpskog telegrafa. Dobro jutro.

- Da li su SAD u Jugoslaviji devedesetih godina koristile paravojne snage, uz pomoć kojih su prethodno u Avganistanu, ratovale sa Sovjetskim Savezom, i da li je slučaj masakra na pijaci Markale deo propagande kojom se stvarao politički okvir za rat u Jugoslaviji....teme su za potpukovnika KOS u penziji LJubana Karana i Božu Spasića, bivšeg operativca DB-a .

- O slučaju sedamnaestogodišnje devojke iz Odžaka, koja je, prema nezvaničnim informacijama, u subotu ujutru preminula od prekomernog korišćenja tableta za odvikavanje od heroina, ali i o tabletomaniji generalno i problemu konzumiranja droga među mladima, razgovaraćemo sa kriminologom Zlatkom Nikolićem i psihijatrom Specijalne bolnice za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj, dr Aleksandrom Vujoševićem

Video: Pink.rs

- Gost našeg jutarnjeg programa biće i glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević.

- O prednostima i značaju dualnog obrazovanja razgovaraćemo sa Markom Čadežom, predsednikom Privredne komore Srbije i Jovanom Starovlahom, učenikom Tehničke škole "Zmaj" sa Novog Beograda koji se školuje po sistemu dualnog obrazovanja.

- Pod reflektorima ovog jutra biće glumica Danica Ristovski.

- Hit Jutra rezervisan je za pevača Nikolu Nikolića Džonija.

#Novo jutro

'