AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu najgledanijeg šou programa za upoznavanje.

Tim emisije “Brak na neviđeno” je i ovog četvrtka u misiji pronalaženja idealnih partnera, a Milica Kon će zajedno sa timom stručnjaka pokušati da samcima vrati veru u ljubav. Večeras ćete upoznati nove kandidate, koji do sada nisu imali sreće da pronađu savršenog partnera.

U ovonedeljnoj emisiji videćete mladi par koji je spreman za ozbiljnu vezu i brak, s obzirom na to da do sada nisu imali toliko uspeha u ljubavi.

Buduća mlada je dvadesetpetogodišnja Miljana Seferović, koja dolazi iz Niša. Ona je sa juga, tvrd je orah, do sada se nije udavala ali je imala vanbračnu vezu.

Očekujem da šta dam, to i dobijem, ništa manje, ništa više – rekla je Miljana u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš ovonedeljni mladoženja je Nikola Đorđević, koji takođe ima 25 godina, živi u Beogradu, ali je rođen u Leskovcu. Imao je vanbračnu vezu u kojoj je dobio sina koji sada ima 15 meseci.

Ja sam za ozbiljnu vezu, meni ne treba devojka na jedno veče, kombinacija i to – bio je jasan Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su istih godina, večeras ćemo u “Braku na neviđeno” saznati da li su jedno za drugo. Tokom razgovora sa Milicom Kon, Miljana je otkrila da je i te kako ljubomorna.

Jesi li ti po prirodi ljubomorna? – pitala je Milica.
Da – odmah je odgovorila Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Potencijalni problem u njihovom odnosu može da bude to što Nikola nije tip koji će sedeti u kući, već voli da izlazi.

Volim da se zezam, nisam ja ono da sedim kući, gledam film i grickam kokice – bio je iskren Nikola u razgovoru sa Milicom Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je naš tim psihologa bio u pravu kada je spojio Miljanu i Nikolu kao idealnepartnere, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovogboravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li Miljana i Nikola zaista jesu srodne duše, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 26. decembra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'