AKTUELNO

Popularna voditeljka osvrnula se na početak 2019. godine, koja je za nju bila definitivno najteža do sada.

I u novoj 2020. godini voditeljka i autorka vaše omiljene subotnje emisije "Magazin InSanja Marinković ugostiće aktuelne ličnosti sa naše javne scene. U subotu u 17 časova u Sanjinom studiju sedeće pevačice Aleksandra Mladenović i Rada Manojlović, pevač Aca Lukas, glumica Lidija Vukićević, voditeljka Dea Đurđević i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i uvek, i ovo izdanje emisije "Magazina In" obilovaće pesmom, smehom i zanimljivim anegdotama, ali i iskrenim životnim ispovestima koje će već na samom startu 2020. motivisati mnoge. Dea Đurđević, koja je u februaru prošle godine preživela stravičnu saobraćajnu nesreću, i dalje se uspešno oporavlja, a u emisiji Sanje Marinković osvrnula se na najteže trenutke u godini za nama.

Foto: TVPink Printscreen

- Ja sam sve vreme govorila da ću da preživim jer ja treba da preživim... Ja zaslužujem da preživim - priznala je voditeljka.

Ne propustite još jedno zanimljivo, prvo u ovoj godini, izdanje emisije "Magazin In" na televiziji Pink u subotu, 4. januara u 17 časova!

Autor: D.T.

#Dea Đurđević

#Magazin In

#Sanja Marinković

#voditeljka

'