AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavaju narodni poslanik Aleksandar Čotrić i Bojan Bilbija urednik političke rubrike lista Politika.

Ako su Vikiliks depeše tačne, ko bi u Srbiji čije hapšenje morao da zatraži, da li će Srbi morati da marširaju u stroju prištinske vojske i šta se krije iza najava novog prištinskog premijera? Gost "Novog jutra" ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Da li su zadruge zaista poslednja odbrana sela i da li je na ovaj način moguće omogućiti mladim ljudima da ostanu na selu? O ovome će govoriti upravo ministar bez portfelja zadužen za regionalni razvoj i koordinaciju rada javnih preduzeća Milan Krkobabić.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Ričard Grenel pozvao Prištinu da neodložno ukine takse, Žozep Borel zatražio nastavak dijaloga sa Beogradom,a nakon preuzimanja dužnosti premijera, usledila i nova provokacija Aljbina Kurtija i tužba protiv Srbije pred Međunarodnim sudom pravde. Zašto se novoj prištinskoj vladi ne prognozira dug život,imaju li Kurtijeve najave pokriće u međunarodnom pravu i da li je pred Srbijom težak period?

Juče se pojavila vest u nekim medijima da su roditelji su zabrinuti, pošto se njima i deci muškog pola obratila izvesna Irena, koja je, predstavljajući se kao pedijatar, ponudila onlajn stručnu pomoć, a zatim u svojim pitanjima pokazala simptomatično interesovanje za genitaljije njihove dece. ovo je pokrenulo pitanje koliko su deca zaštićena od pedofila, posebno na internetu. Gosti Novog jutra koji će govoriti o ovoj temi su Saša Borojević savetnik u međunarodnoj policiji i Nikola Sekulić advokat.

Pod reflektorima je Đole Đogani.

A Hit jutra rezervisan je za pevačicu Anu Milenković.

#Novo jutro

'