AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serijala "Trenutak iz sna".

Nova, 16. epizoda serijala “Trenutak iz sna” je na programu TV Pink i ovog četvrtka od 23 časa. U ovonedeljnoj emisiji upoznaćete novu heroinu, Vidu Perišić, koja je odlučila da upravo uz pomoć serijala “Trenutak iz sna” promeni svoj izgled, ali i život.

Ovog četvrtka čućete Vidinu ispovest o detinjstvu bez roditelja, a njena potresna priča o tragičnom gubitku, neće vas ostaviti ravnodušnim.

Tata je poginuo u ratu 1994. godine, nije mogao duže da bude na ovom svetu, da ga bolje upoznam – počela je Vida svoju priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon gubitka roditelja, Vida je odrastala u domu za nezbrinutu decu. Posle izvesnog vremena biva usvojena, ali ni ta sreća nije trajala dugo. Kada je konačno imala porodicu gde je bila voljena, ponovo ostaje bez čoveka koga je zavolela kao oca.

Pravog oca nisam imala, upoznala sam njega, zavolela ga kao da mi je rođeni otac... – počela je Vida, ali nije mogla da nastavi priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek koji ju je usvojio, a kog je smatrala ocem, osetio je da mu se bliži kraj, te je svojoj ženi u amanet ostavio da brine o Vidi.

„Ja ću da umrem, ali molim te, čuvaj mi Vidu!“ To su njegove zadnje reči – otkrila je njegova supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, ovde nije bio kraj Vidinom teškom životu. Nastavila je da je prati zla sudbina – nakon što je pretrpela nasilje u braku, depresija ju je naterala na užasnu pomisao.

Došlo je do tog momenta da dignem ruku na sebe jer sam mislila da je to jedini izlaz – priznala je Vida.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svih nedaća, ekipa emisije „Trenutak iz sna“, na čelu sa voditeljkom Tijanom Čurović, daće sve od sebe da Vidi pomogne na njenom putu transformacije.

U ovoj epizodi gledaćete i kako se sa izazovima bore potencijalne kandidatkinje Katarina i Jelena. Njih dve su naposebnom režimu ishrane, uz obavezne treninge, a ovog četvrtka naći će se na nenajavljenom testu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Jelena i Katarina biti diskvalifikovane i da li će vrhunski stručnjaci uspeti da Vidi povrate samopouzdanje i ojačaju njenu volju za životom, saznaćete u novoj epizodi treće sezone serijala „Trenutak iz sna“ u četvrtak 6. februara od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'