AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju analitičar Branko Radun i novinar Darko Zlojutro.

Evropski komesar za susedstvo i proširenje Oliver Varheji boravio je juče u Beogradu, gde se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, i to dan nakon što je u Briselu predstavljena nova metodologija proširenja EU. O porukama koje smo čuli nakon ovog, ali i nakon Varheijevih sastanaka sa političkim strankama Srbije, razgovaraće Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i Nemanja Starović, istoričar.

U saobraćajnim nezgodama tokom prošle godine život su izgubile 534 osobe. Šta je najčešći uzrok tragedija na putevima, tema je o kojoj razgovaraće Jasmina Milošević, direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja i Mladen Mijatović, autor i voditelj emisije Crna hronika.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Serijski silovatelj Milenko C. izašao je nedavno iz zatvora u Požarevcu gde je robijao zbog silovanja devojčice. Koliku opasnost on predstavlja sad kada je ponovo na slobodi, ima li bojazni da bi bio spreman da ponovo počini sličan zločin, tema je o kojoj govoriće Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće i Marina Paunović, psiholog, a iz Novog Sada u razgovor će se uključiti Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić''.

Sneg je ovih dana izazvao probleme širom zemlje. U pojedinim opštinama proglašena je vanredna situacija, brojni putevi bili su neprohodni, a pripadnici MUP-a evakuisali su građane iz zavejanih područja. Kakva je danas situacija na terenu reći će nam Saša Rančić, pomoćnik načelnika Uprave za vatrogasno spasilačke jedinice i civilnu zaštitu.

Pod reflektorima je Ivana Jordan sa kojom ćemo razgovarati o njenoj novoj pesmi "Vila" sa kojom će se takmičiti na festivalu Beovizija.

Hit jutra rezervisan je za Emira Đulovića koji će nam predstaviti svoj novi singl Južnije od duše.

#Novo jutro

'