AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

- Štampu prelistavaju Dražen Ostojić, urednik "Srpskog telegrafa" i Dušan Stojaković, urednik ekonomske rubrike u "Večernjim novostima"

- Italijani objavili tajne dokumente Nemačke o planovima za uništenje Srbije. Eksperiment ili ispravka propuštene šanse od pre 75 godina u pokušaju rasparčavanja države i uništenja jednog naroda? Šta je istina, a šta u domenu teorija zavere?

- Nije grip, ali liči. Respiratorne infekcije, slične gripu, haraju Srbijom. Da li su virusi sve jači ili je naš imunitet sve slabiji?

- Skupština Srbije sve zamerke Evropske komisije u potpunosti otklonila, a obaveze, dogovorene u međustranačkom dijalogu, ispunila. Da li će novi izveštaj evropskih parlamentaraca biti pozitivniji, kako je život promenio jedan zakon u Narodnoj skupštini Srbije, zašto se poslanica Gordana Čomić našla na udaru sopstvene stranke, šta donose izmene izbornog zakona i ko je navikao na govor mržnje, a ko na drugačiju kulturu političkog dijaloga?

Video: Pink.rs

- Ko sve danas sudi, presuđuje i etiketira medijske slobode i stanje u medijima u Srbiji i šta je u radu Regulatornog tela za medije izazvalo histeričnu reakciju dela opozicije, pitanja su za članicu Saveta REM-a Oliveru Zekić

- Pod reflektorima su Danijela i Ognjen Amidžić koji će nam predstaviti svoju duetsku pesmu "Dodaj gas"

- Hit jutra rezervisan je za Acu Lukasa i njegovu novu pesmu "Moj život"

- A Danica Krstić govoriće o svom novom singlu "Svatovi"

#Novo jutro

#Televizija Pink

'