AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

- Štampu ovog jutra prelistavaju Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo" i Vladimir Marinković, potpredsednik Skupštine Srbije.

- Šta se može očekivati od pripremnog ročišta pred suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, koje je zakazano za danas i nazire li se kraj kosovske političke krize, o ovim govoriće Toma Fila, advokat i Zoran Anđelković, bivši šef Izvršnog veća Kosova.

- Prošle godine je uočen porast broja izvršenih krivičnih dela od strane najmlađih počinilaca, nekada čak i dece, mlađih od 14 godina koji po zakonu ne mogu krivično da odgovaraju. Da li bi pooštravanje kaznene poltike uticalo na smanjenje maloletničke delikvencije ili je potrebno pronaći neko drugo rešenje. O ovome sa specijalnim pedagogom Natašom Andonovski, advokatom Aleksandrom Radivojević i Stevanom Đokićem iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu.

Video: Pink.rs/I. Petrović

- Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović izazvao je u noći izmedju subote i nedelje tešku saobraćajnu nesreću na autoputu za Novi Sad. O ispovesti povređenog vozača do koje je došao list Informer, ali i o aktuelnoj političkoj situaciji ovog jutra govoriće glavni i odgovorni urednik lista Informer Dragan J. Vučićević.

- Pod reflektorima Novog jutra biće glumica Jelica Brestovac.

- Gost će biti i jedan od najpopularnijih jutjubera Andriju Jo, koji se priprema za učešće na ovogodišnjoj Beoviziji.

- Hit jutra je rezervisan za pevača Marka Luisa i Lenu Kovačević.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'