AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Trenutak iz sna".

Nova, 17. epizoda serijala „Trenutak iz sna” i ovog četvrtka od 23 časa donosi još jednu tešku životnu priču. U ovonedeljnoj epizodi upoznaćete novu heroinu, Nikoliju Urs, čija vas ispovest o teškom detinjstvu i životu neće ostaviti ravnodušnim.

Svoju priču Nikolija započinje od najranije mladosti – pred kamerama emisije „Trenutak iz sna” ispričala je koliko je bilo teško odrastati bez oca.

Detinjstva se ne sećam, ali nije baš bilo srećno – započinje priču Nikolija.

Foto: TV Pink Printscreen

I njeni sinovi su potvrdili da je na Nikoliju i njen dalji život, veliki uticaj imalo upravo detinjstvo i to što nije uz sebe imala oca.

Mnogo mi je krivo što je morala da preživi tako teške trenutke. Mnogo je teško kad nemaš oca pored sebe – rekao je jedan od Nikolijinih sinova kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon teškog detinjstva i neuspešnog braka, Nikolija je utehu i sreću pronašla u porodici – dvojici sinova i ćerki. Posebnu radost donela joj je ćerka Milica, kada je na svet donela Nikolinu. Dolazak unuke za Nikoliju je predstavljao pravu porodičnu idilu, ali to je kratko trajalo. Njena unuka Nikolina doživela je tragičnu sudbinu.

U sekundi sam čuo kako mama vrišti i izletela je napolje na terasu – priseća se tog dana Nikolijin sin.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikolija je smogla snage da ispriča kako se sve dogodilo. Njena unuka bila je u sobi, kada je pao televizor.

Samo sam čula neki tup udarac, okrenula sam se... Televizor je pao, ona se uplašila kada je televizor počeo da pada, naglo je pomerila glavu unazad... – pokušala je Nikolija da ispriča.

Odmah su potražili lekarsku pomoć, ali nažalost, maloj Nikolini nije bilo spasa.

Samo sam pitala doktorku da li je živa... Oni su rekli: nije – rekla je Nikolijina ćerka Milica kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Za ovu nesreću Nikolija je krivila isključivo sebe, iako ništa nije mogla da uradi kako bi sprečila tragičan događaj u kojoj je izgubila unuku.

Ja sam rekla Milici, molim te oprosti mi što sam ti ubila ćerku. Mi smo joj spremali rođendan, a sve se završilo njenom sahranom – rekla je Nikolija.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena teška sudbina bila je dovoljan motiv ekipi serijala „Trenutak iz sna“ i voditeljki Tijani Čurović da daju sve od sebe da makar malo ulepšaju Nikolijinu budućnost.

Zbog nesrećnog događaja, Nikolija je izgubila tlo pod nogama. Godinama se borila sa depresijom, koristila je lekove i terapije, što je narušilo ne samo njen fizički izgled, već i njeno zdravlje. Zbog toga, tim lekara mora da obavi detaljan pregled kako bi bili sigurni da intervencije neće ugroziti Nikolijin život.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Nikolijino zdravstveno stanje dozvoliti intervenciju i da li će posle duge borbe sa depresijom vratiti volju za životom ili je za nju svaka nada izgubljena, saznaćete u novoj epizodi serijala „Trenutak iz sna“ u četvrtak 13. februara od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'