AKTUELNO

Od silnog provoda, druženja, ljubavi, svega što nam se dešavalo, oni su jedan po jedan počeli da se sele u čitulje. Ja sam bila tako tužna u to vreme - priznala je ona u emisiji.

Saša Krajnc poznata je kao ''princeza asfalta'', a tokom devedesetih važila je za miljenicu žestokih momaka. Ona je učestvovala u emisiji "Brak na neviđeno" koja se emituje na televiziji Pink, gde je tražila muža.

Saša Krajnc ima 50 godina, živi u Zemunu sa mamom i po zanimanju je medicinska sestra, anestetičar.

- Bila sam udata dva puta. Prvi muž mi je poginuo, a drugi put sam se srećno razvela - rekla je Saša.

Saša, kako je kaže, je spisateljica. Voli da piše i u klubu je književnika, a takođe se bavi boksom.

Foto: TV Pink Printscreen

- Moj život su definitivno obeležile devedesete godine, jer tada sam živela ludo i brzo. Družila sam se sa žestokim momcima koji su tada bili u našoj zemlji. Družila sam se sa Slavkom Mijovićem, Giškom... Prema meni su bili stvarno sjajni. Lepo su se ponašali, svi su me prihvatili. Upoznala sam ih u sportskim dvoranama. Na početku, nisu na mene gledali kao devojku, gledali su na mene kao dete, sve dok nisam napunila 20-ak godina, a onda me je Darko Ašanin preveo "preko mosta". Onda sam počela da izlazim po tim noćnim klubovima - rekla je Saša i nastavila:

- Posle toga perioda je naišla velika tuga. Jedan po jedan su počeli da odlaze. Tu tugu ne mogu da vam opišem. Od silnog provoda, druženja, ljubavi, svega što nam se dešavalo, oni su jedan po jedan počeli da se sele u čitulje. Ja sam bila tako tužna u to vreme - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša je trebalo da stupi brak sa izvesnim Sašom Stankovićem, drugim učesnikom emisije, ali do braka na kraju nije dušlo, pošto su se i Krajcova i Stanković izjasnili kod matičarke da ne žele da se venčaju.

Autor: Pink.rs

#Saša Krajnc

'