AKTUELNO

Ne propustite novo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima u nedelju od 14 časova samo na televiziji Pink.

Ekskluzivne priče o poznatima očekuju vas u “Premijera – Vikend specijalu” i ove nedelje uživo od 14 časova na televiziji Pink. Po dobrom, starom običaju, kroz aktuelne događaje će vas voditi vaš omiljeni voditeljski par, Tijana Prica i Ognjen Nestorović.

Foto: Pink.rs

U ovonedeljnoj emisiji, čućete tužnu životnu priču jedne popularne srpske narodne pevačice. Nemanja Vujičić razgovarao je sa njom u njenom domu, a ona je ispričala sve o svojoj karijeri i privatnom životu.

- Neminovno je to da sam ostala bez čitave familije. Pred tatinu smrt… – počela je pevačica, ali od suza nije mogla da nastavi.

Bolne detalje iz života i emotivnu ispovest čućete upravo ove nedelje u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa najgledanije emisije o poznatima bila je na svim prestoničkim događajima i ispratila sve aktuelne teme. Neda Ukraden ušla je u trku za srpskog predstavnika za pesmu Evrovizije, koja se ove godine održava u Holandiji. Međutim, mnogi su komentarisali kako joj nije mesto na ovom takmičenju jer je prekršila pravila i objavila pesmu “Bomba”, sa kojom učestvuje, još prošle godine. Pevačica je burno odreagovala na pitanje kako komentariše to da joj pesma nije regularna, a sve detalje videćete u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon osvojenog Otvorenog prvenstva Australije, Novak Đoković sa porodicom boravi već nekoliko dana u Beogradu, gde mu čestitke zbog još jednog trijumfa stižu sa svih strana. Najbolji teniser sveta održao je višečasovno druženje sa novinarima, tokom kog je odgovarao na sva njihova pitanja. Osim toga, Novak je doživeo još jedno veliko iznenađenje. Naime, najvatreniji fanovi, porodica i prijatelji odlučili su da mu se zahvale na poseban način – za Novaka je ispred njegovog restorana na Novom Beogradu priređen doček uz ogromnu srpsku trobojku, vatromet i muziku. Sve ovo zabeležila je kamera “Premijera – Vikend specijala”, a ekskluzivne snimke videćete u nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naši novinari bili su i na koncertnu kultnog sastava “Gipsy Kings” koji su napunili beogradski centar “Sava”, ali smo obrađivali temu kako funkcionišu prijateljstva između poznatih i pripadnika sedme sile.

A u studiju, biće potpuno drugačija atmosfera – na nedeljnu kafu dolazi pevačica pozitivnog duha i vlasnica velikih hitova, Nada Topčagić.

Foto: N. Kostić

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 23. februara u 14 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Premijera-Vikend specijal

#najava

'