AKTUELNO

Ne propustite novu priču u serijalu "Kuća od srca".

U najhumanijem TV serijalu “Kuća od srca” ove nedelje od 13:15 časova gledaćete nastavak priče o porodici Vasović.

Naime, u prošlom delu videli ste da je ekipa “Kuće od srca” u Ivanjici zatekla Saru Vasović, samohranu majku koja se svim silama bori za svoje četvoro dece. Sara i pored teških uslova u kojima živi ne želi da odustane od želje da deci obezbedi bolju budućnost.

Školujem decu, borim se za njih, koliko mogu – rekla nam je Sara.

Pored svih nedaća, Sara brine i o sinu Vladimiru koji je sa osam meseci oboleo od epilepsije. Uprkos tome što se herojski bori za svoju decu, bivši suprug nije joj pružio podršku već je izvršio nasilje nad njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sara se nerado i kroz suze priseća tog perioda kada čak ni njeni roditelji nisu mogli da je zaštite od nasilnog supruga.

Pored svega toga Sara nastavlja borbu, a njen najsnažniji motiv je ljubav prema sinovima i kćerima.

Sarin otac je zabrinut za njeno zdravlje, s obzirom na to da se uopšte ne štedi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što Sara danonoćno radi, njen sin Ivan je zbog velike nemaštine napustio dom i otišao da živi kod oca.

Ekipa serijala “Kuća od srca” pokušaće da stvori uslove kako bi se sin vratio svojoj majci, stvori krov nad glavom koji će ponovo okupiti porodicu Vasović.

Zbog lošeg nagiba zemljišta ekipa serijala “Kuća od srca” odustala je od Sarinog placa i čeka odobrenje zamene placeva.

U nastavku priče o porodici Vasović saznaćete kako će Sara reagovati kada vidi na kom placu je ekipa najhumanije emisije odlučila da podiže kuću i da li je ekipa serijala donela pogrešnu odluku pri izboru placa.

Da li ćemo naći radnu snagu koja je neophodna kako ne bi stali radovi? Da li će Sara kao i do sad morati da nastavi sama da se bori? Da li će prevelika tenzija učiniti da Jela napusti gradilište? Da li smo već u samom startu svesni da nam se bliži veliki poraz jer je zbog loših uslova nemoguće završiti misiju u Ivanjici, saznaćete u emisiji “Kuća od srca” u nedelju 23. februara od 13:15 časova na TV Pink!

#Kuća od srca

'