AKTUELNO

Večeras su svi uz Pink!

Od ovog trenutka više ništa neće biti isto u rijaliti programu "Zadruga" s obzirom na to da je upravo u studio najgledanijeg TV formata ušla pevačica Anabela Atijas koja će se uskoro useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: Pink.rs

U Beloj kući se trenutno nalaze njena ćerka Luna Đogani, dečko njene naslednice Marko Miljković, kao i Anabelin nekadašnji suprug Gagi Đogani. Ovo popodne Luna i Marko proveli su mahom svađajući se zbog Jelene Pešić, ne sluteći da će ih uskoro očekuje susret sa Anabelom.

Foto: TV Pink Printscreen

U poslednje vreme često se polemiše o odnosu Lune i Marka sa Anabelom. Šuškalo se da je Anabela okrenla leđa svojoj ćerki nakon tri godine velike podrške, kao i da ne podržava njenu vezu sa Miljkovićem.

Foto: Andrej Nihil, Pink.rs

Takođe burna bračna prošlost između Gagija i Anabele, koja se završila turbulentnim raskidom i dešavanjima u porodici koja su usledila nakon toga, opšte su poznata domaćoj javnosti, pa nema sumnje da će ceo Balkan bez daha pratiti i njihov susret.

Ostanite uz program TV Pink i pratite uživo dešavanja u rijaliti programu "Zadruga" u koji će se uskoro useliti Anabela Atijas.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'