AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavaju Dejan Miletić iz Centra za globalizaciju i Aleksandar Čotrić narodni poslanik.

Danas počinje učenje na daljinu u osnovnim i srednjim školama. Za sve osnovce obrazovni sadržaji biće emitovani na Trećem programu Javnog servisa, a svi emitovani časovi biće dostupni i na platformi Javnog servisa ''Planeta''. Kako će sve ovo funkcionisati goviriće Milan Pašić pomoćnika ministra za predškolsko i osnovno obrazovanje, a uključinjemo i našeg reportera iz škole gde se snima nastava.

Video: Pink.rs/N. Todorović

U Srbiji je na snazi vanredno stanje zbog suzbijanja zarazne bolesti KOVID-19. Jedan od ključnih zadataka pred policijom jeste kontrola i naduor sprovođenja mera koje treba da spreče širenje virusa, a to su mere karantina i samoizolacije. ovo sve podrazumeva i određene izmene u radu MUP-a, a na ovu temu govoriće Vladimir Rebić, direktor policije.

Da li su penzioneri odlučili da poslušaju apel Vlade Srbije i ostanu kod kuće, ili će ipak morati da se uvede zabrana izlaska za njih i koje dodatne mere su uvedene tokom vanrednog stanja, govoriće premijerka Srbije Ana Brnabić.

Da li kućni ljubimci mogu da obole od Korona virusa, ali i da li mogu da budu prenosioci ili pak mogu da prenesu virus...objasniće članovi tima "Animal Rescue Serbia", Aleksandra Gavrić i Sanja Radosavljević.

Čućemo i kako funckioniše srpska prestonica tokom vanrednog stanja,ali i kakva je situacija u ostalim gradovima Srbije

#Novo jutro

'