AKTUELNO

Ove srede, pomoć je od ekipe emisije “DNK” zatražila Jasmina, koja želi da dokaže Momčilu Moši da je biološki otac petomesečne bebe.

Nerešeni porodični odnosi i novi učesnci ekipu emisije “DNK” ove srede od 23:30 časova vode u Sokobanju. Iako je voditeljka Natalija Simović već navikla da očekuje neočekivano, ovonedeljna priča iznenadiće je, ali i sve vas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove srede, pomoć je od ekipe emisije “DNK” zatražila Jasmina, koja želi da dokaže Momčilu Moši da je biološki otac petomesečne bebe. Zanimljivo je to da Jasmina ima 30 godina, a Moša je stariji skoro pet decenija – ima 77 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Uprkos velikoj razlici u godinama, Jasmina i Momčilo su nekoliko meseci bili u vezi bez obaveza. Međutim, ona je zatrudnela i saopštila mu da je dete njegovo.

- Ja mu kažem: “Mošo, evo trudna sam, napravila sam test”, a on mi kaže da nije njegovo – rekla je Jasmina Nataliji.

Momčilo sumnja u očinstvo jer tvrdi da joj nije bio jedini, a i ostali potencijalni očevi Jasmininog deteta imaju više od 70 godine. S obzirom na to da Jasmina očigledno voli starije muškarca, Nataliju je zanimalo kakvi su u krevetu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Jel su potentni? Mislim, jel može, jel traje? – pitala je voditeljka, na šta je Jasmina potvrdno odgovorila:

- Traje, traje

- Ti kad starog vidiš, ti padaš odmah – konstatovala je Natalija.

- Pa šta da radim… - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Moša nije očekivao da će u tim godinama upoznati Jasminu, a kamoli da će ona zatrudneti sa njim.

- Ja nisam nikad pomišljao da će ova mala da naiđe kod mene – rekao je Moša.

Foto: TV Pink Printscreen

- E pa vama se zalepila za prstiće, što se kaže – našalila se Natalija.

Pošto Moša nema dece iz braka sa pokojnom suprugom, ukoliko se ispostavi da je dete njegovo, postao bi otac po prvi put u 77. godini života. 

Da li je Moša otac Jasmininog deteta i da li će zvanično postati roditelj u sedmoj deceniji, saznaćete u novoj epizodi emisije “DNK” u sredu 25. marta od 23:30 časova na TV Pink!

#DNK

#Televizija Pink

'