AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Brak na neviđeno".

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” je na programu TV Pink i ovog četvrtka od 22:30 časova. Kao i do sada, voditeljka Milica Kon dace sve od sebe da pomogne novim kandidatima u pripremama za venčanje,a ovog puta upoznaćete dvoje mladih koji žive u vojvođanskim selima.

Ovonedeljni mladoženja je dvadesetdevetogodišnji Ilija Ćuričić iz sela Kumane, koji se bavi poljoprivredom i do sada se nije ženio.

Bavim se poljoprivredom i spreman sam da sebi nađem srodnu dušu – rekao je Ilija u predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da je vredan poljoprivrednik i da je tome posvećen, čini se da Ilija nije imao vremena da nađe adekvatnu ženu za sebe.

Jel ima tamo u tvom mestu kandidatkinja ili si mnogo probirljiv? – pitala ga je Milica Kon.
Pa, možda je i to – odgovorio je Ilija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, tim psihologa emisije “Brak na neviđeno“ je nakon temeljne analize zaključio da je Ilijina idealna partnerka dvadesetsedmogodišnja Katarina Vojčanin iz Banatskog Novog Sela.

U suštini sam srećna devojka, samo mi fali neko ko bi bio uz mene, vetar u leđa – rekla je buduća mlada.

Foto: TV Pink Printscreen

Katarina je konobarica, a iako veoma mlada, iza sebe ima brak i već troje dece.

Veliki su, pa ima ko da ih čuva, imam ja oko sebe ljude koji će da mi čuvaju decu – objasnila je Katarina Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa je procenio da bi baš njih dvoje bili savršen par, a da li su napravili pravi izbor i da li su Katarina i Ilija jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Katarina i Ilija konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 26. marta od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'