AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu šou programa "Brak na neviđeno".

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” je naprogramu TV Pink i večeras od 22:30 časova. Tim psihologa ove emisije izvršio je detaljnu analizu i spojio dvoje samaca koji mogu biti savršeni partneri. Kroz sve pripreme, ali i sam čin venčanja, nove kandidate vodiće Milica Kon.

Ovonedeljna mlada zove se Marijana Bogdanović, ima 36 godine i živi na selu, tačnije u Banatskom Brestovcu, gde ima imanje od 35 hektara. Marijana ima troje dece, a muž joj je poginuo pre 12 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana nije imala sreće u ljubavi do sada, s obzirom na to da je vezu raskinula zbog prorodice svog izabranika.

Njegovi su se protivili jer sam ja Srpkinja, a moji zato što je on Albanac – ispričala je Marijana Milici.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim emisije “Brak na neviđeno” procenio je da je Marijanin idealan partner Boban Stevanković koji dolazi iz beogradskog progradskog naselja Borča i ima 31 godinu. Po zanimanju je konobar, do sada se nije ženio i nema dece. Kako kaže, vreme uglavnom provodi u kafani.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni Boban nije imao sreće u pronalaženju partnerke, jer ga devojka nije sačekala kada je zbog posla morao da ode na pola godine.

Otišao sam na period od šest meseci dok traje sezona, kad sam se vratio, raskinuli smo – objasnio je Boban.

Foto: TV Pink Printscreen

Potencijalni problem između Marijane i Bobana bi mogao da bude to što je majka troje dece, ali i što je od njega starija pet godina. Ipak, ekipa emisije “Brak na neviđeno” veruje da će se njih dvoje venčati.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim emisije ovog puta napravio pravi spoj i da li su Marijana i Boban jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Marijana i Boban konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” večeras od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

<
'