AKTUELNO

Da li će Lela i Stefan pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” večeras od 22:30 časova na TV Pink!

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” je naprogramu TV Pink i večeras od 22:30 časova. Voditeljka Milica Kon daće sve odsebe da pripreme za venčanje prođu u najboljem redu, a na kandidatima ostajeodluka da li će sklopiti brak ili ne.

U večerašnjoj emisiji upoznaćete najmlađe mladence ikada! Buduća mlada zove se Lela Vasilija Petrov ima 18 godina i dolazi iz Beograda. Ona je buduća frizerka po profesiji, već je kao kuma učestvovala u emisiji “Brak na neviđeno”, te je sada rešila da se oproba kao mlada. Do sada je imala veze, ali nijedna nije bila fatalna.

Dolazim sa Medaka, imam 18 godina, idem u frizersku školu – rekla je Lela u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane,  ovonedeljni mladoženja je Lelin vršnjak – Stefan Jevtović takođe ima 18 godina i dolazi iz Beograda. Radi u prodavnici, a škola mu ne ide baš najbolje. Iako je do sada imao devojke, Stefan kaže da se još nije zaljubio.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su oboje veoma mladi, imaju stroge kriterijume za budućeg partnera, a u tome prednjači Lela, koja smatra da njen izabranik treba da bude dobro situiran.

Au, pa onda sam omašila, ovaj jadničak nema ništa – rekla je Milica.
Šta nema? – pitala je Lela.
Dobro, šta, bitno da se vi volite – pokušala je da je odobrovolji voditeljka.
Nećemo da se volimo – bila je odlučna Lela.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući mladenci su problematični kada je škola u pitanju, ali imaju velike želje. 

Znači ti ćeš sad njega da pitaš da li radi, da li ima stan, gde mu je mama, gde mu je sestra? – zanimalo je Milicu.
Da… Ima sestru? – ostala je u čudu buduća mlada.
Pa ne, ja to tebe pitam – rekla je voditeljka.
Jao… - bilo je sve što je rekla Lela.

Da li je tim emisije ovog puta napravio pravi izbor i da li su Lela i Stefan ipak jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Lela i Stefan pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” večeras od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka