AKTUELNO

Ne propustite novu sezonu emisije "Brak na neviđeno"!

Nova, treća sezona jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” počinje ovog četvrtka u 22 časa na TV Pink, a ono što će od samog početka prikovati gledaoce za ekran jeste potpuno novi koncept emisije. 

I u ovoj sezoni će kandidate, odnosno buduće mladence, u svakoj epizodi kroz pripreme za venčanje voditi Milica Kon. Nakon što je tim psihologa emisije “Brak na neviđeno” spojio kandidate, Milica će dati sve od sebe da ih dovede do oltara i da sklope brak. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je drugačije u odnosu na prethodne sezone, jeste što sada mladenci u salu ulaze vezanih očiju i biće leđima okrenuti jedno drugom. Saznaće sve što ih interesuje, ali neko vreme neće moći da se vide. U svakoj epizodi se pojavljuju specijalni gosti – psiholozi, astrolozi i VIP ličnosti – koje će razotkrivati candidate: pronalaziti njihove mane, ali i isticati njihove vrline.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre nego što se ugladaju po prvi put, kandidati će na tabli ispisati svoju prognozu: dali će se dopasti svom potencijalnom parteru. Naposletku, kada se vide, matičaru će kao i do sada moći da saopšte svoju odluku i da nakon toga otputuju na medeni mesec.

Foto: TV Pink Printscreen

U prvoj epizodi stručni tim emisije pokušao je da spoji dve mlade osobe koje veže to da su vrlo aktivne na društvenoj mreži TikTok – kako oni, tako i njihovi kumovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Potencijalni mladoženja u prvoj epizodi treće sezone “Braka na neviđeno” jeosamnaestogodišnji Viktor Živković iz mesta Pukovac. Viktor se sprema da upiše Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu (DIF), a u međuvremenu snima videe na društvenoj mreži TikTok. Kako kaže, voleo bi da pronađe ženu, pravu domaćicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema proceni tima psihologa, Viktorova idealna partnerka je Anđelka Amrain, koja ima 27 godina i dolazi iz Novog Sada. Anđelka brzo menja mišljenje, pa je tako u toku emisije shvatila zbog čega mora da se uda što pre. Kao i Viktor, i Anđeka je aktivna na TikToku. 

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim jedinstvenog šou programa za upoznavanje ovog puta napravio pravi spoj i da li su Anđelka i Viktor jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”. Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Anđelka i Viktor konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u prvoj epizodi treće sezone emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 8. oktobra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

#šou program za upoznavanje