AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

U danu iza nas, televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u ukupnoj gledanosti, televizija Pink zauzela je ubedljivu prvu puziciju u odnosu na sve komercijalne emitere. U posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj kategoriji ali iz Beograda, ali i među urbanom populacijom, ružičasta televizija bila je gledanija od svih komercijalnih televizija, ali i od Javnog servisa Srbije. Tradicionalno, u kategoriji ženske publike, televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Informativni program naše televizije bio je izbor milionske publike. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa 18 odsto gledalaca bila najgledanija informtivna emisija svih komercijalnih emitera. Odlične rezultate ostvarili su i “Nacionalni dnevnik u 13” i Pinkov “Popodnevni dnevnik”.

Domaći serijski program okupirao je pažnju gledalaca širom Srbije. Istorijski spektakl “Jugoslovenka” je sa 19 odsto auditorijuma ušao u top 10 najgledanijih formata na svim televizijama. Drugu epizodu istorijsko-ljubavne drame “Jugoslovenka” pratilo je blizu 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

I Pinkov inostrani igrani program ostvario je zapažene rezultate – visokobužetne turske serije “Zakletva” i “Surova ljubav” pozicionirale su se u samom vrhu gledanosti.

Večernji termin bio je rezervisan za omiljenu lejt najt emisiju “Ami G Show”. Autorsku emisiju Ognjena Amidžića sinoć je pratilo skoro 1.000.000 gledalaca, odnosno 20 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Jučerašnji dan obeležila je i četvrta sezona “Zadruge”. Pored toga što je milionski auditorijum pratio sva dešavanja kroz direktna uključenja, čak 24 odsto gledalaca bilo je uz žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

#Gledanost