AKTUELNO

Ne propustite uzbudljivo izdanje autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije “Amidži šou” je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Kod Ognjena Amidžića, prvi put otkako je počela četvrta sezona “Zadruge” stiže čak 10 zadrugaraKristijan Golubović, Vuk Mob, Monika Horvat, Maja Marković, Ivana Marinković, Bora Santana, Paula Hublin, Sanja Stanković, Milan Janković Čorba i Mišel Gvozdenović.

Prvi učesnik koji je potvrdio ulazak u “Zadrugu 4” bio je upravo Kristijan Golubović, a ubrzo zatim ga je Ognjen ugostio u svojoj emisiji. Kristijanovo učešće izazvalo je pažnju, a prema komentarima na društvenim mrežama, dobro se snašao na velelepnom imanju. Da li je “Zadruga 4” ispunila njegova očekivanja, šta mu najteže pada, s kim je ostvario najbolju komunikaciju i kako se osećao kada je nastupio na “Zadrugoviziji”, Kristijan će otkriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Nastup na “Zadrugoviziji” koji je oduševio žiri, ali i milionski auditorijum bio je nastup Vuka Moba, Monike Horvat i Maje Marković, koji su izveli pesmu Marije Šerifović “Molitva”. Osim što će pričati o “Zadrugoviziji”, ova trojka govoriće i o učešću u “Zadruzi 4”: Vuk Mob če pričati o tome koliko mu teško pada razdvojenost od trudne verenice i šta misli o ostalim ukućanima, Monika će pričati o vezi sa Jovanom Tomić Matorom, raksidu i simpatijama koje gaji prema Sanji Stanković, dok će se Maja dotaći teme koja intigira sve. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Naime, iako je ušla kao verenica bivšeg zadrugara Jovice Putnikovića, Maja nije mogla da odoli udvaranju Alena Hadrovića. Ona je javno priznala da joj Alen prija, zbog čega se našla na meti osuda nekih zadrugara, posebno ako su uzme u obzir da je Jovica imao tešku saobraćajnu nezgodu i da je u bolnici. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

U studio stižu i Ivana Marinković i Bora Santana. Ivana Marinković pričaće o onome što zanima sve: odnosa sa Anđelom Rankovićem, sa kojim je bila na korak od veze. Međutim, Anđelo je jasno stavio do znanja da nije za ozbiljnu vezu, a Ivana će u razgovoru sa Ognjenom ispričati šta planira dalje.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Sa druge strane Bora je dočekao ono čemu se nadao još od prve sezone “Zadruge” – pobedu na “Zadrugoviziji”. Da li je zadovoljan svojim nastupom, da li mu se Ljiljana Lili Stevanović zaista toliko dopada i ima li nade za pomirenje sa Milicom Kemez, Bora će ispričati ovog utorka na TV Pink.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Paula Hublin je za sada imala najturbulentniji jubavni život u “Zadruzi 4”: ušla je sa dečkom Franom Pujasom, onda je posle samo nekolikod dana raskinula sa njim zbog Anđela Rankovića, da bi potom ušla u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom, ali ni to nije potrajalo. Ona će govoriti o svim ljubavnim avanturama u “Zadruzi 4”, da li i dalje gaji emocije prema Franu, ali će se osvrnuti i na sve glasnije komentare da joj se sviđa Toma Panić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ulazak Sanje Stanković izazvao je buru kako u rijalitiju, tako i van njega. O sukobu sa bivšom devojkom Matorom, ali i osećanjima koja ima prema Paulinom bivšem dečku Franu, Sanja će iskreno govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Foto: Pink.rs/O.Bogdanović

Nakon neuspešne veze sa Paulom, Milan Janković Čorba započeo je romansu sa Tarom Simov, iako ona i dalje pati za bivšim dečkom iz “Zadruge 3” Matejom Matijevićem. Da li mu to smeta, da li je sreću pronašao pored Tare i koliko je jako prijateljstvo sa Kristijanom, Čorba će otkriti kod Ognjena. 

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Mišel Gvozdenović najveću pažnju privukao je zbog odnosa sa Miljanom Kulić, a da li je sada uspostavljeno primirje, da li joj je oprostio za sve što mu je uradila u prošlosti i kako je zadovoljan učešćem u “Zadruzi 4”, Mišel će ispričati sutra na Pinku.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Amidži šou” u utorak 20. oktobra uživo od 22 časa na Pinku!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Amidži Šou

#Bora Santana

#Ivana Marinković

#Kristijan Golubović

#Maja Marković

#Milan Janković Čorba

#Mišel Gvozdenović

#Monika Horvat

#Ognjen Amidžić

#Paula Hublin

#Sanja Stanković

#Vuk Mob

#Vukadin Gojković Vuk Mob

#Zadruga

#rijaliti