AKTUELNO

Ove nedelje očekuje vas još jedna ispovest o kojoj ć se dugo pričati!

Novo izdanje najgledanije emisije o poznatima “Premijera – Vikend specijal” je na programu TV Pink u dobro poznatim terminu: u nedelju uživo od 13:30 časova. Kroz aktulene, premijerne priče, koje su obeležile nedelju za nama, vodiće vas tandem Tijana Prica i Bojana Lazić, dok je za uključenja sa terena i najkomentarisanije priče zadužen Nemanja Vujičić.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

O sadržaju svake emisije “Premijera – Vikend specijal” piše se i priča mnogo, a tako će biti i ove nedelje. Među svim aktuelnim pričama koje ćete videti ove nedelje, Nemanja Vujičić uspeo je da dobije još jednu ekskluzivu!

Posle duge medijske pauze, za “Premijera – Vikend specijal” govorio je legendarni Dragan Džajić, koji je za Crvenu zvezdu igrao rekordnih 590 mečeva i postigao 287 golova, dok je za reprezentaciju Srbije igrao čak 85 puta.

Foto: RTV Pink/Promo

Šta možemo da kažemo o Draganu Džajiću, a da već ne znate – on je jedan od najboljih jugoslovenskih fudbalera svih vremena, koji je sa samo 15 godina postao član FK Crvena zvezda. Kada je stigao do prve selekcije juniora, posle šest meseci prebačen je u prvi tim – sa nepunih 17 godina debitovao je 6. maja 1963. godine u meču protiv FK Budućnost.

Bogata višedecenijska karijera krunisana je brojnim priznanjima i nagradama, među kojima se izdvaja i to što ga je Fudbalski savez Srbije i Crne gore izabrao za najboljeg igrača država u prehodnih 50 godina.

Foto: RTV Pink/Promo

Osim vrhunske karijere, Dragan Džajić se može pohvaliti skladnim porodičnim životom sa surugom Brankom i ćerkama Sanjom i Draganom Džajić.

Po prvi put o svom detinjstvu, ranom ulasku u svet fudbala, porodici, svim poteškoćama sa kojima se suočio, za „Premijera – Vikend specijal“ govori treća zvezdina zvezda.

Ne propustite veliku životnu ispovest Dragana Džajića, kao i mnogo drugih ekskluzivnih priča u novom izdanju „Premijera – Vikend specijala“ u nedelju 22. novembra od 13:30 časova na TV Pink!

Foto: RTV Pink/Promo

Autor: M.Đ.

#Bojana Lazić

#Crvena Zvezda

#Dragan Džajić

#Dragan Džajić Džaja

#FK Crvena Zvezda

#Nemanja Vujičić

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija o poznatima

#voditeljke