AKTUELNO

Vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović danas je najavio da će naredna sezona ružičaste televizije biti najmoćnija i najznačajnija od kada Televizija Pink postoji.

Vlasnik "Pink MEDIA GROUP" Željko Mitrović potpisao je danas ugovore za nove sezone projekata - "Ja imam talenat" i "Izvedi me" sa Frimentl agencijom  izrazivši veliko zadovoljstvo, najavivši i nove projekte.

Foto: Pink.rs

-To je veoma uspešan projekat za nas i mi verujemo da će sledeće godine biti još uspešniji - rekao je vlasnik najgledanije televizije.

Foto: Printscreen Youtube

-Kada govorimo o Talentu očekujemo da ćemo imati mnogo više talenata iz regiona. Tu pre svega misllim na Bosnu, Crnu Goru, Makedoniju, Rumuniju i Bugarsku, a neki od njih će doći iz Italije i Francuske - naglasio je Mitrović.

DEVET NOVIH PROJEKATA NA TV PINK

Spremamo čak devet novih projekata, od kojih smo jedan čak i najavili, a pored toga još imamo u planu osam velikih projekata, tako da sam ubeđen da je ovo sigurno najmoćnija i najznačajnija sezona od kad postojimo, istakao je Mitrović.-Ono što je važno je da smo se pripremili tehnički, uložili smo čak 5 miliona evra u tehničke kapacitete, kupoili smo reportažna kola, rasvetu...tako da možemo da radimo trostrukim kapacitetima - naglasio je on.

Sezona drugačija od svih do sada

Mitrović je rekao da je veoma značajno što je potpisan ugovor direkto sa Frimentlom, jer je prvi put u potpunosti bila produkcija "Pink Media Grupe"  i da je to rađeno bez ičije pomoći.

-To je razlog zbog kojeg je  potpisivanje ugovora veoma važno za nas. Kada govorimo o našem kredibilitetu i referencama, u prošlosti smo uvek imali nekoga ko je bio u sredini posrednika i po prvi put mi smo direktno povezani sa Fimentlom i verujemo da je Frimentl veoma zadovoljan sa nama - rekao je Mitrović.

Bartjan Gorison komercijalni direktor "Frimentl"-a  za centralnu i istočnu Evropu naglasio je da je veoma srećan i da je posle dugačkih priprema ovo je jedan od najvažnijih projekata kojem će biti posvećeno dosta pažnje i ljubavi.

Foto: Printscreen

-Kvalitet takmičara je veoma dobar, kako iz Srbije, tako i iz okolnih zemalja i svoju potragu na talentima smo proširili i na druge zemlje, kako bi sezona bila još uspenija - rekao je Mitrović, dodajući da su potpisani ugovori  za projekte koji su bili emitovani i u prethodnoj sezoni, kao i da će biti nekih izmena, što se odnosi naročito na "Talenat", jer će biti praktično regionalan.

#Televizija Pink

#projekat

'