AKTUELNO

Uživajte u filmovima na TV Vesti svake večeri od ponoći.

FIlm je ratna drama o japanskom logoru u kojem se zatvorenice strahotama opiru pesmom. 1942, Singapur. Za vojnike stacionirane na Pacifiku i njihove supruge i devojke priređen je gala bal. No, vest o napredovanju japanskih snaga i mogućoj okupaciji grada stvori opštu uzbunu.

Vojnici se vraćaju na front, a žene pokušavaju da se evakuišu brodom u Australiju. Nakon nekoliko dana Japanci pogode brod, a žene se jedva dokopaju obale Sumatre, gde ih smeštaju u logor. Među njima su pevačica Adrienne (Glenn Close), misionarka Daisy (Pauline Collins), medicinska sestra Susan (Cate Blanchett), mlada Rosemary koja sanjari o svom suprugu (Jennifer Ehle), starica kojoj je više stalo do pudlice nego do vlastitog života (Elizabeth Spriggs).

Foto: Pink.rs/Pexels

U logoru će provesti sledeće tri godine, boreći se za život i ne gubeći nadu. Formiraće neobičan "vokalni orkestar" zbor koji ne samo da izvodi Dvoržaka i Mozarta nego podiže njihov vlastiti duh, a pokazaće se delotvornim i na Japance...

Utemeljen na sećanjima preživelih, film Paradise Road potresna je priča o ratnim strahotama, a još više posveta ljudskoj volji za životom, i neodustajanju od lepog - u ovom slučaju od isceljujuće snage muzike.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

#Film

#rajski put