AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju. Ostanite uz svoj Pink!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti agencije Nilsen, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji. Sa udelom u gledanosti od 18 odsto, televizija Pink ostavila je iza sebe sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije. Pored totala, televizija Pink je bila gledanija i među publikom starosti od 18 do 49 godina, mešu urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ je sa 19 odsto auditorijuma zauzela 7. poziciju na listi najgledanijih TV formata.

Foto: Logo

Izbor verne Pinkove publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, milionska publika je u popodnevnom terminu pratila emisiju „Pitanja gledalaca“, dok je 25 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost