AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, televizija Pink je u odnosu na sve komercijalne emitere bila gledanija i među publikom starosti od 18 do 49 godina iz prestonice, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 20 odsto auditorijuma, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – u odnosu na komercijale televizije, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu za nama bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

„Ami G Show“ je još jednom potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa skoro 1.100.000 gledalaca, autorska emisija Ognjena Amidžića bila je neprikosnovena u svom terminu.

Foto: Promo

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored direktnih uključenja u „Zadrugu 4“, čak 21 odsto auditorijuma je sinoć pratio žurku u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost