AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što je u totalu bila najgledanija u odnosu na sve komercijalne televizije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom populacijom i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa 21 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike, kako među komercijalnim

Foto: TV Pink

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa skoro 1.100.000 gledalaca i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TvPink

I zabavne emisije ostvarile su zapažene rezultate – na listu najgledanijih TV formata upisala se nova epizoda „Paparazzo lova“, kao i nova epizoda emisije „DNK“, koju je pratilo čak 19 odsto auditorijuma.

Foto: PROMO

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga što je milionska publika sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima „Zadruga 4“ pratila u direktnim uključenjima, neverovatnih 27 odsto gledalaca bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost