AKTUELNO

Još jednu nedelju televizija Pink završava kao najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, televizija Pink je ostvarila prednost i među urbanom populacijom. Televizija Pink je sa čak 22 odsto auditorijuma bila neprikosnoveni lider u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je sa skoro 1.100.000 gledalaca i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Direktan prenos posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika institutu Torlak je na televiziji Pink pratilo neverovatnih 25 odsto auditorijuma.

Foto: Logo

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ je sinoć sa 17 odsto gledalaca ušla u top 10 najgledanijih TV formata.

Izbor verne Pinkove publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima „Zadruga 4“, milionska publika je u popodnevnom terminu pratila emisiju „Pitanja gledalaca“, dok je 23 odsto auditorijuma bilo uz emisiju „Gledanje snimaka“ u noćnom terminu.

Foto: RTV Pink

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!