AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa udelom u gledanosti od 19 odsto, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u odnosu na sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Pored totala, televizija Pink bila je najgledanija televizija u Srbiji i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz glavnog grada, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa čak 23 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve televizije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: Jelena Simonović, Pink.rs

Foto: TvPink

I zabavne emisije ostvarile su zapažene rezultate – nova epizoda “Paparazzo lova” našla se na 8. poziciji najgledanijih TV formata, dok je nova epizoda emisije „DNK“ je sa 24 odsto auditorijuma zauzela 6. mesto. Na listu najgledanijih emisija upisale su se i kratke forme emisija o poznatima “Premijera” i “Ekskluzivno”.

Foto: Jelena Simonović

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor milionske publike bio je naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Foto: Promo

Pored toga što je milionska publika sva dešavanja u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima „Zadruga 4“ pratila u direktnim uključenjima, neverovatnih 31 odsto auditorijuma bilo je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!