AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored toga što sa 17 odsto udela u gledanosti bila gledanija od svih komercijalnih emitera, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Sa čak 20 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike u odnosu na sve komercijalne televizije, ali i Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je u danu iza nas bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Nove epizode „Paparazzo lova“ i „DNK“ našle su se u topp 10 najgledanijih emisija u danu! Sa blizu 900.000 gledalaca, „Paparazzo lov“ zauzeo je 6. poziciju na listi najgledanijih TV formata, dok je „DNK“ sa 22 odsto auditorijuma zauzela 9. mesto.

Foto: TvPink

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

Dan za nama protekao je u znaku „Zaruge 4“, a pored toga što je milionska publika pratila dešavanja u direktnim uključenjima, neverovatnih 31 odsto gledalaca bio je uz emisiju „Pitanja gledalaca“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink