AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Još jednog vikenda u nizu, najveći deo populacije u Srbiji bio je uz TV Pink. Pink je neprikoloveni lider među komercijalnim televizijama, dok je u subotu naša stanica bila najgledanija, uključujući i Javni servis Srbije. Kako tokom celog vikenda, tako i u udranim večernjim terminima,većina populacije bila je uz našu televiziju, i to gledaoci svih kategorija: sa teritorije Beograda, mlađe i starosne grupe, a tradicionalno je Pink i na liderskoj poziciji među ženskom populacijom, kako u dnevnim tako i u udarnim terminima.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo šta kazu detaljnija istraživanja agencije za merenje TV gledanosti "Nielsen":

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i u danima vikenda bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, među deset najgledanijih emisija na svim televizijama, a slede je „Jutarnji dnevnik“, „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, „Popodnevni dnevnik“ kao i „Uživo obraćanje predsednika Srbije - Aleksandra Vučia“. „Novo jutro“ je tokom vikenda ostvarilo fantastične rezultate, a u nedelju je sa 20 odsto auditorijuma se našlo i ispred sličnog programa Javnog servisa Srbije. Sa neverovatnih 1.400.000. gledalaca, "Hit Tvit" je i sinoć potvrdio titulu najgledanije političke talk show emisije, među pet najgledanijih formata na svim televizijama ui jučeranjem danu.

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

I zabavni formati ostvarili su zapažene rezultate – autorska emisija Sanje Marinković „Magazin In“ ušla u prvih sedam najgledanijih TV formata u danu, dok je nedelja je bila rezervisana za najgledaniju emisiju o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ uz koju je bio milionski auditorijum. I najhumaniji među TV formatima, "Kuća od srca", ove nedelje je privukla najveći broj gledalaca, zahvaljujući čemu se našla među 10 najgledanijih formata u nedelju, na svim televizijama.

Foto: Logo

Verna Pinkova publika bila je uz naš inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti, kao najgledanije inostrane serije.

Foto: PROMO

Vikend su obeležila i dešavanja u „Zadruzi 4“. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, milionska publika pratila je emisije „Gledanje snimaka“, „Nominacije“ , „Izbacivanje“ i „Pitanja novinara“ uz koje je bilo 19 odsto populacije ili više od milion gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink