AKTUELNO

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa udelom u gledanosti od 19 odsto, televizija Pink je daleko iza sebe ostavila sve komercijalne emitere, ali i Javni servis Srbije.

Pored totala, televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija u odnosu na sve televizije i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Tradicionalno, sa čak 24 odsto auditorijuma, televizija Pink je bila neprikosnoveni lider među svim televizijama u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“. „Novo jutro“ je sa 21 odsto auditorijuma bilo najgledaniji jutarnji program u Srbiji – gledanije od jutarnjih programa svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa. Direktan prenos obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon trilateralnog sastanka predstavnika Beograda i Prištine sa evropskim posrednicima u Briselu je na televiziji Pink pratilo 20 odsto gledalaca.

Foto: Instagram.com/buducnostsrbijeav

 „Ami G Show“ je potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa više od 1.000.000 gledalaca autorska emisija Ognjena Amidžića zauzela je 6. poziciju na listi najgledanijih TV formata. Na istu listu upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Premijera i „Ekskluzivno“.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku „Zadruge 4“! Milionska publika pratila je sva dešavanja u direktnim uključenjima, a neverovatnih 27 odsto auditorijuma bilo je uz „Kviz znanja“ u okviru specijalnog nedeljnog zadatka kada u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima vladaju otmičari!

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!