AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 21 odsto udela u gledanosti bila gledanija od svih televizija, uključujući i Javno servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 25 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i Popodnevni dnevnik. Direktan prenos ekskluzivnog intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića za televiziju Pink tokom obilaska Kladova i Istočne Srbije je pratilo 17 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

„Ami G Show“ je još jednom potvrdio titulu najgledanije late night emisije – sa 24 odsto auditorijuma, odsnosno više od 1.000.000 gledalaca, autorska emisija u kojoj su gostovali superfinalisti „Zadruge 4“ zauzela je 5. poziciju na listi najgledanijih TV formata u totalu dok je u kategoriji gledalaca od 18 do 49 godina zauzela prvo mesto. Na listu su se upisale i kratko forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: Promo

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs

Sinoćnu emisiju „Narod pita“ u kojoj su gostovali Mina Vrbaški i Filip Car pratilo je neverovatnih 28 odsto aduditorijuma, dok je uz reprizu superfinala bilo 20 odsto gledalaca.

Hvala na poverenju koje nam ukazujete već 26 godina. Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost