AKTUELNO

I tokom jučerašnjeg dana televizija Pink je bila ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Pored toga što je sa 18 odsto udela u gledanosti bila gledanija od svih televizija, uključujući i Javni servis Srbije, televizija Pink ostvarila je prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 21 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve televizije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i juče bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 10“, „Nacionalni dnevnik u 13“, kao i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih TV formata u danu su se upisale i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: TvPink

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

„Zadruga 4“ nastavlja da obara rekorde i nakon završetka rijalitija. Sa 20 odsto auditorijuma, sinoćna emisija „Narod pita“ ušla je u top 10 najgledanijih emisija u danu, a na listu se upisalo i reprizno izdanje ove emisije. Uz reprizu superfinala bilo je 19 odsto gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju koje nam ukazujete već 26 godina. Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost