AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Prema jedinim zvaničnim rezultatima merenja gledanosti, televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored toga što je sa 16 odsto auditorijuma bila najgledanija u totalu, televizija Pink je ostvarila prednost i među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među urbanom populacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda. Televizija Pink je sa 20 odsto auditorijuma bila aposlutno najgledanija u odnosu na sve komercijalne televizije i Javni servis Srbije u kategoriji ženske publike.

Foto: TV Pink Printscreen

Centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ je i tokom jučerašnjeg dnaa bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je „Nacionalni dnevnik u 13“ i „Popodnevni dnevnik“.

Foto: TV Pink

Na listu najgledanijih TV formata upisale su se i kratke forme vesti o poznatima „Premijera“ i „Ekskluzivno“.

Foto: TV Pink Printscreen

Izbor verne Pinkove publike bio je i inostrani igrani program – serije „Zakletva“ i „Fatalna ljubav“ našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: PROMO

„Zadruga 4“ nastavlja da obara rekorde i nakon završetka rijalitija. Sa 22 odsto auditorijuma, odnosno više od 1.000.000 gledalaca, sinoćna emisija „Narod pita“ ušla je u top 10 najgledanijih emisija u danu, a na listu se upisalo i reprizno izdanje ove emisije.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Hvala na poverenju koje nam ukazujete već 26 godina. Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink