AKTUELNO

Danas u 5:45 časova počelo je emitovanje inovativne programske šeme Vikend jutro na TV Pink koje vodi Jovana Jeremić

Kako je TV Pink navikla gledaoce da svaka sezona bude bolja i uspešnija od prethodne, to će biti slučaj i sa predstojećom televizijskom sezonom.

U prilog tome govori i činjenica da će pored nekih novih formata i serija koje će biti deo nove programske šeme, gledaoci videti i neka nova lica na najgledanijoj komercijalnoj televiziji. Naime, nakon mnogo spekulacija, TV Pink sada s ponosom može i zvanično da saopšti da je Jovana Jeremić postala deo ružičastog tima i da će počevši od 28. i 29. avgusta vikendom voditi jutarnji program na TV Pink.

Dakle, svakog vikenda od 5:45 časova, pa sve do 11 časova, Jovana Jeremić će biti vaš domaćin u jutarnjem programu i vodiće vas kroz sve aktuelne teme iz najrazličitijih sfera – od političkih preko društveno značajnih, pa sve do onih zabavnih. Kao što su gledaoci navikli od nje, Jovana neće štedeti goste i biće glas naroda.

Foto: Pink.rs

- Sudbina je zaista odredila da sada budem deo ružičastog jata, a mislim da je presudio kvalitet. Onog momenta kada pređeš na Pink, znači da si napravio nešto u svojoj karijeri i da zaista vrediš jer na Pinku ne mogu da rade bilo kakvi novinari i TV lica.

Rad u jutarnjim programima joj nije stran, a nas je zanimalo šta su njene ambicije kada je reč o radu na ovom formatu na TV Pink.

- Od mene se očekuje dosta, takav je moj život, i u školi su očekivali od mene, i na poslu. Ambicije su suštinski proste: biti najbolja verzija sebe i opravdati poverenje naroda, biti glasnogovornik i PR naroda. To je ono što je moj cilj, i biti potpuno drugačiji. Ovo će biti sve, samo neće biti običan jutarnji program – objasnila je Jovana.