AKTUELNO

Budite uz domaću adaptaciju najgledanije sapunice svih vremena!

Nova epizoda visokobudžetne domaće serije „Dinastija“ vas očekuje i večeras od 22 časa na TV Pink. A sada, imate razlog više da gledate novu epizodu „Dinastije“ jer će glavni sponzor serije Globaltel najbržeg od vas nagraditi sa 100.000 dinara! Tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Suđenje Branku Kadiću je u toku, a novinarima je blokiran pristup u sudnicu. Misteriozni svedok tužilaštva je Aleksandra Kadić koja iznosi šokantne detalje svog razvoda od Branka, zbog svoje preljube. Tužilac zaključuje da Branko Kadić ima istoriju nasilnog ponašanja, nakon čega Kristini pozli od stresa.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dok Lidija leži u bolnici, nesvesna nakon udesa, Momčilo odvodi Manju iz grada.

Foto: RTV Pink

Za to vreme, Branko izričito zabranjuje svom advokatu Andriji Todoriću da unakrsno ispita Aleksandru. U svojoj završnoj reči, tužilac Željko Rodić traži maksimalnu kaznu za ubistvo sa predumišljajem. Brankov advokat tvrdi da za to nema dokaza i trudi se da ubedi sudije da je smrt Viktora Kilibarde nesrećan slučaj. 

Foto: RTV Pink

Donošenje presude je odloženo za naredni dan, a novinari proganjaju sve članove porodice Kadić. Lidija burno reaguje kada sazna da je Momčilo odveo njihovu ćerku, a Aleksandra pokušava da objasni Stefanu zašto se iznenada vratila u njihove živote. 

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Branko oseća krivicu zbog raspada Lidijine porodice i želi da joj pomogne, ali ona to odbija. Anastasija žestoko prebacuje Kristini što nije bila uz Branka u najtežim trenucima suđenja. 

Foto: RTV Pink

Branko pokušava pred Kristinom da opravda svoje greške iz prošlosti sa Aleksandrom I obećava da će se promeniti, ako bude oslobođen optužnice za ubistvo. 

Foto: RTV Pink

Šta čeka porodicu Kadić, da li će Branko biti oslobođen optužbi ili ne i da li je definitivno kraj Lidijinog i Momčilovog braka, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“, večeras u 22 časa na TV Pink! Osim nove epizode, ne propustite mogućnost da gledajući omiljenu seriju osvojite 100.000 dinara!

Autor: M.Đ.

#Dinastija

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#TV serija

#Televizija Pink

#serija