AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu domaće adaptacije najgledanije sapunice svih vremena.

Uzbudljiva priča o turbulentnom životu porodice Kadić nastavlja se i večeras od 21 čas na TV Pink u novoj epizodi „Dinastije“ koja nosi naziv „Brat i sestra“.

Anastasija renovira hotel La Miraž i poptuno je posvećena tom poslu. Ognjen se trudi da je podstakne da više vremena provodi kod kuće sa njim i njihovim sinom Brankom, međutim ona smatra da njihovom braku nema spasa, a da sa sinom provodi dovoljno vremena.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra odlazi kod Branka i pokazuje mu odelce koje je Adam nosio kada je bio otet, ali Branko ne veruje u te priče i smatra da je taj momak koji se predstavlja kao Adam prevarant. 

Adam odseda u La Miražu, upoznaje se sa Anastasijom, flertuje i provodi neko vreme sa njom. Anastasiji se Adam dopada, ali on ne zna ko je ona i nastavlja da se poigrava sa njom. 

Branko odlučuje da se ipak raspita o Adamu i zajedno sa Jovanom i Kristinom odlazi u Sremsku Mitrovicu. Oni posećuju lokalno groblje, gde dolaze do saznanja da je Maksim Terzić, kako su nazvali Adama, mrtav. Branko, Jovan i Kristina odlaze kod matičara u starački dom, gde im on priznaje da je dete upisao pod drugim imenom kako bi učinio svojoj rođaki.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je uverena da je Adam Brankov i njen sin, te ga poziva da se useli kod nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok Anastasija sedi na piću na Adamom, nailazi Aleksandra i otkriva im da su brat i sestra, zbog čega se Anastasija razbesni i odazi. 

Foto: TV Pink Printscreen

U kući Kadića svi već veruju da im se Adam vratio, svi osim Anastasije, koja je ogorčena na njega i govori da ga nikada neće prihvatiti. 

Aleksandra želi da smesti Kristini, tako što će dovesti čoveka sa kojim je Kristina i dalje u legalnom braku ne znajuću to. Kristinin i dalje zakoniti muž Marko Jakovljević, teniski trener, zapošljava se u hotelu u La Miraž.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta će se dogoditi kad se otkrije Kristinina tajna, da li će Anastasija pronaći način da prihvati Adama i šta će se od tog trenutka događati porodici Kadić, saznaćete u novoj epizodi „Dinastije“ večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Savić Vasiljević

#Branimir Popović

#Dinastija

#Lazar Đurđević

#Magdalena Mijatović

#Marija Karan

#RTV Pink

#Serija Dinastija

#Srđan Karanović

#Stefan Radonjić

#TV serija

#Televizija Pink

#serija