AKTUELNO

Uzbudljivo jutro na RED TVu.

Milica Kemez, Filim Đukić, Jelena Pešić i Bora Santana ekipa je zbog koje svako jutro palite baš RED TV. Navikli smo da ova najneobičnija jutarnja emisija pod nazivom "Ne gledam ti ja to" redovno donosi dobro raspoloženje i tako je bilo i ovog jutra.

Milica, Jelena, Bora, Filip i naravno Sofi u studiju RED TVa, u emisiji "Ne gledam ti ja to", ugostili su psihološkinju Draganu Ivanović.

Pre nego što je Dragana ušla u studio RED TVa, imali smo telefonsko uključenje Daliline kume, Gordane Vasić, koja je sa suprugom gostovala u emisiji "Ne gledam ti ja to" i pričala o neverovatnom odnosu na svojom venčanom kumom Dalilom Dragojević. Gordana i dalje ne može da se osvesti kako se Dalila ponela prema njoj. Sa druge strane, Gordana kaže da je apsolutno bila u pravu za sve što je rekla ranije o Dalili, jer se sada tako i pokazalo - da Dalila ne više zna od kog do kog muškarca ide i šta sa kim radi. 

Psihološkinja Dragana Ivanović sa našim voditeljima dotakla se naravno i neizostavne zadruge. Dragana je objasnila da su ozbiljna istraživanja pokazala da na ponašanje zadrugara svakako utiče to što su na ograničenom prostoru, gde je komunikacija pojačana, a gde postoji i pritisak. Aktuelni učesnici su različite su strukture ličnosti, a ponašanje u zatvorenom prostoru i to pod pritiskom mogli smo da osetimo na sopstvenoj koži za vreme karantina tokom prvog udara kovida. 

Što se bivšeg bračnog para Dalile i Dejana tiče, Dragana je rekla da ne može da daje procenu ko je od njih psihički stabilniji, jer bi morala da ih vidi uživo. Misli da možda sada Dalila i ne može bez partnera da bude u toj konstalaciji. Na konto činjenice da se Miljana se vraća iznova Zoli, Dragana smatra da je to neki vid opsesije. Objasnila je da svi mi imamo dete u sebi i da se dešava da ljudi reaguju baš iz tog deteta u sebi ka spoljnom svetu. Dalila i Dejan su zato hladni, i deluju kao da nikada nisu bili zajedno, jer su oboje povređeni. Kako se bliži kraj, sve se više zakuvava - jer je jasno da je to poslednja prilika za kadar. Videćemo da li će zadrugari taj finiš dobro iskoristiti.

Foto: Foto/REDTV

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Sofi