AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, među gledaocima iz prestonice starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu. Nacionalni dnevnik je i tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga Jutarni dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13 i Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum bio je uz zabavni program televizije Pink. Premijeru je pratilo 16 odsto ženskog auditorijuma.

Foto: Jelena Simonović

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima. Zadrugu 5: Narod pita sa Dalilom Dragojević i Anđelom Rankovićem pratilo je 18 odsto ženskog auditorijuma.

Foto: Pink.rs

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Serije Zejnep, Zakletva i Fatalna ljubav našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!