AKTUELNO

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom i među urbanom populacijom, dok je od svih komercijalnih televizija bila gledanija među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima sa teritorije Beograda, kao i među gledaocima iz prestonice starosti od 18 do 49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima Zadruga:

Emisija Zadruga 6: Izbor potrčka je sa 20 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 27 odsto ženskog auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama.

Foto: Pink.rs

Zadruga 6: Pretres nedelje sa Milanom – 24 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 35 odsto ženskog auditorijuma.

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu:

Nacionalni dnevnik pratilo je 19 odsto televizijskog auditorijuma, Jutarnji dnevnik, Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik. Obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Brda kod Kranja u sklopu procesa Brdo-Brioni – 18 odsto televizijskog auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu: Serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

#ponedeljak