AKTUELNO

Televizija Pink je tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Televizija Pink bila je gledanija od svih komercijalnih emitera, ali i Javnog servisa Srbije u totalu, među ženskom publikom, među gledaocima starosti od 18 do 49 godina, među ženskom publikom starosti od 18 do 49 godina, među gledaocima iz Beograda starosti od 18 do 49 godina, kao i među urbanom populacijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan za nama protekao je u znaku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima Zadruga. Zadruga 6: Žurka – 23 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 25 odsto ženskog auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Milionski auditorijum bio je uz Pinkov zabavni program. Najgledanija late night emisija Ami G Show je sa 20 odsto televizijskog auditorijuma, odnosno 23 odsto ženskog auditorijuma ušla u top 10 najgledanijih emisija u danu na svim televizijama.

Foto: TvPink

Televizija Pink bila je apsolutni lider u informativnom programu. Nacionalni dnevnik je i tokom jučerašnjeg dana bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede ga Nacionalni dnevnik u 10, Nacionalni dnevnik u 13, Popodnevni dnevnik.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink bila je dominantna i kada je reč o serijskom programu. Serije Zakletva i Fatalna ljubav.

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink

#Zadruga