AKTUELNO

Šanse su 50-50.

Jedna od samo sedam glumica koje su dobile Oskara i za sporednu i za glavnu ulogu, Rene Zelveger, vratila se na veliko platno filmom “Beba Bridžit Džouns”. Omiljena šeprtlja u večitoj potrazi za ljubavlju sada ima poprilično sređen život, ali samo jedna mala stvar njen komplikuje njen svet i menja ga iz korena.

Oskarovcima Rene Zelveger i Kolinu Firtu pridružuje se Patrik Dempsi u novom nastavku priče o omiljenoj singl devojci celog sveta, „Beba Bridžit Džons”. U režiji Šeron Magvajer, poslednji film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Nakon raskida s Markom Darsijem, kog tumači Kolin Firt, plan o ljubavi do kraja života koju je Bridžit Džouns imala, ipak nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Ali njen ljubavni život se preokreće, kada upozna markantnog Amerikanca po imenu Džek, kog tumači Patrik Dempsi - udvarača koji je potpuno drugačiji od Darsija. U neočekivanom preokretu, ona ostaje trudna, ali tu postoji mala začkoljica. Bridžit samo 50 posto može da bude sigurna ko je bebin otac. Ovu komediju možete već danas gledati na Apollonu - prvoj lokalizovanoj online streaming platformi putem koje korisnici mogu u svakom trenutku da pristupe bazi sa više od 15 000 sati, holivudskog i domaćeg filmskog i serijskog programa.

Film „Beba Bridžit Džons” nalazi se u okviru segmenta Apollona, pod nazivom – Novo na Apollonu.

Iskoristite svoju šansu i gledajte „Bebu Bridžit Džons” na Apollon platformi, koliko god puta želite, gde god želite bez reklama i banera. Apollon je jedini domaći servis koji nudi preko 15 000 sati najkvalitetnijih domaćih, stranih i dokumentarnih ostvarenja, a sjajna stvar što je prvih mesec dana potpuno besplatan. Uživajte u Apollonu i bleji. Prijavite se na: https://register.apollon.rs/

Foto: PROMO

Autor: S.P.

#Apollon

#Apollon bog kućne zabave

#Apollon i bleja

#Apollon movies

#Beba Bridžit Džouns

#Rene Zelveger