AKTUELNO

Miša Numerolog, ovog jutra je bio gost najnekonvencionalnijeg jutarnjeg programa.

Ovog jutra gost RED TVa i najneverovatnijeg jutarnjeg programa "Ne gledam ti ja to" bio je Miša Numerolog. Miša se u Borinom životu pojavi u svakih par godina, da ga izgrdi i restartuje, a gledaocima je otkrio da Bora i Filip imaju duple amajlije.

Miša Numerolog bio je voljan da pred RED TV kamerama raskrinka zadrugare koji svojom pojavom najviše dižu prašinu.

"Maja Marinković je ogroman zalogaj za mnoge muškarce. Bilo je čudno kad se pojavila u prvoj Zadruzi, jer je bila mirna i tiha, ali ona je zapravo sa strane sve posmatrala i analizirala. Maja ima mušku energiju i spretna je na rečima. Ona je neko kome bi Dalila mogla da pozavidi. Maja ide napred i gazi. U narednom periodu bi mogla da se nađe u situacijama zbog kojih bi mogla da bude kažnjena, nije pogodan period za nju, ali to je samo period - nije karma. Za razliku od nje, Dalila ima porodično lošu karmu." - rekao je Miša.
"Kristijan nije nezgodan koliko se predstavlja, on više ima nezgodan momenat. Iz detinjstva vuče neke neiskanalisane emocije koje zajedno sa njegovom željom za slobodom dovode do i impulsivnih reakcija. U isto vreme je i mala maca i tenk. Za razliku od Maje koji može da te raznese mentalno." - nadovezao se Miša.
"Dejan se plaši Aleks, ona je previše jaka, zbog toga je ona sad i ušla. Ona ima mentalno problem sa sobom, što se ispoljava sada jer se još uvek nije prilagodila zatvorenom prostoru. Dejan ima lošu karmu, dobra je osoba, ali ima loše izbore, pogrešne ljubavi. Pun je tuge..." - zaključio je Miša Numerolog.

Koga je još Miša Numerolog raskrinkao, šta je rekao našim voditeljima, možete pogledati na Youtube-u RED TVa, za slučaj da niste poranili ovog jutra. A veselu družinu sa sjajnim gostima možete gledati svakog radnog dana od 7h do 12h na RED TVu.

Foto: Promo

Autor: S.P

#Biće sve u REDu

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Miša Numerolog

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv