AKTUELNO

Ne propustite da u emisiji Svitanje saznate sve najvažnije informacije

U Svitanju ćemo između ostalog pričati i o tome kako protiče akcija prikupljanja potpisa Fondacije "Tijana Jurić", kako bi se promenio Krivični zakonik da ubice dece, umesto predviđene maksimalne kazne od 40 godina,dobijaju doživotnu kaznu. Naš gost je osnivač ove fondacije Igor Jurić.

Takođe, podsetićemo sve žene da nađu malo vremena za sebe, pregledaju se i na taj način budu sigurne da će još dugo biti pored onih koji ih vole.

Tokom oktobra,međunarodnog meseca borbe protiv raka dojke,počela je kampanja "Nađi vremena", sa ciljem da informiše žene o značaju prevencije i ranog otkrivanja raka dojke i raka grlića materice.

A tim povodom naši gosti su direktorka Doma zdravlja "Doljevac" dr Vesna Zlatanović Mitić i Ana Nedeljković Belja,menadžerka Sektora za dobro upravljanje i socijalnu uključenost programa "Evropski progres“.

Da moda ne treba da se svodi na slepo praćenje trendova I kopiranje drugih,uspešnijih, pokazaće nam modni dizajneri Katarina Petrović i Nemanja Pantelić.

Gost Naslovnih strana biće Milan Dobromirović urednik političke rubrike Informer, a u rubrici Konkretno profesorka doktorka Ljiljana Beslać Bumbaširević,neurolog Kliničkog centra Srbije reći će nam koji je najbolji način prevencije moždanog udara i podsetiti nas na današnji Svetski dan borbe protiv moždanog udara, kako da sačuvamo naše zdravlje.

#Emisija Svitanje

'