AKTUELNO

Da li njih dvoje zaista imaju budućnost

Za ovih gotovo mesec dana emitovanja muzičkog talent šou "Prvi bend Srbije" koji se prikazuje na Insta TVu, imali smo priliku da vidimo sjajne muzičke izvedbe, koreografije, autorske pesme, ali i da upoznamo takmičare i njihove interesantne karaktere, kao i ljubavi koje su nikle među njima.

Balerina Alesija Ćustić na početku prikazivanja šoua "Prvi bend Srbije" bila je u vezi za reperom Pavlom Milevskim Pablom, ali je raskinula sa njim jer ih je razdvojila Pablova ljubomora. Ubrzo se zgodna balerina našla pored mladog bubnjara Petra Tegeltije. Ali ni ta ljubavna priča nije puno potrajala i Alesija se vratila Pablu.

Foto: Printscreen

Mladi, zapravo najmlađi Tegeltija tu situaciju nije dobro podneo. Vređao je svoju bivšu devojku, a govorio je da mu nije stalo. Alesija je iskusno shvatila da i te kako Petru nije sve jedno, jer u suprotnom ne bi imao potrebu da je vređa.

Foto: Printscreen

Ipak, izgleda da su nesporazumi iza njih. Alesija je svatila da Pablo nije njen broj i da je mladi bubnjar Tegeltija ipak ono što joj prija. U to ime, Petar i Alesija završili su zajedno u krevetu razmenjujući nežnosti.

Pomirenje između Petra Tegeltije i Alesije Ćustić desilo se u muzičkom takmičenju "Prvi bend Srbije". Da li njih dvoje imaju perspektivu, ili će se Alesija opet vratiti Pablu - ostaje nam da ispratimo u talent šou koji trese region, na Insta TVu.

Foto: Printscreen

Autor: S.P.

#Insta Tv

#Prvi Bend Srbije