AKTUELNO

Budite uz TV Pink i borbu porodice Marinković za bolje sutra!

Nova epizoda najhumanijeg TV serijala „Kuća od srca“ očekuje vas i ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink. Ovonedeljna epizoda nosi sa sobom još neverovatnih dešavanja koja su najviše uzdrmala Ivana, našeg domaćina i oca sedmoro dece. 

Nakon što je Ivanova ćerka Anđela optužila majku za podvođenje, njena majka Sandra je osuđena na pet godina zatvora. Ključni svedok na sudu bio je Sandrin nekadašnji ljubavnik, koji je potom postao muž njene ćerke Anđele. Uz Anđelino priznanje da nije istina da je nju majka podvodila drugim ljudima, došlo je i do pokajanje zbog svega što je uradila.

Pokazavši koliko srce ima i da je spreman na sve zbog svoje porodice, Ivan ne samo da je oprostio svojoj supruzi prevaru već je prihvatio i dete koje je rođeno iz te tajne veze.

Foto: Printscreen YouTube/Shadow Production

Ekipa „Kuće od srca“ nastavila je da radi iunom parom kako bi u najkraćem roku uselili mališane i njihovog oca u novi topli dom kakav zaslužuju.

Međutim u međuvremenu sustiže ga još jedan problem!

Anđela poziva Ivana i saopštava da je ostala bez muža, zbog kog je okrenula leđa svojoj porodici. Budući da je trudna sa trećim detetom i da nema para za kiriju, njen otac nije ravnodušan. Njegova ćerka sa dvoje dece i trećim na putu uskoro će završiti na ulici. Na sve to termin za porođaj se sve više bliži.

Foto: Printscreen YouTube/Shadow Production

Žarko pokušava da ohrabri Ivana i pomogne koliko god je moguće, ali mu nije ni malo lako. Ekipa nije ni slutila ko će to doći ispred doma porodice Marinković. Nakon toliko vremena konačno dolazi do susreta između Ivana i njegove ćerke.

Foto: Printscreen YouTube/Shadow Production

Kako će se on osećati budući da je zbog nje dobio zabranu prilaska? Kakva sudbina čeka Anđelu? Kako će reagovati njen otac kada je vidi budući da je ona svojim postupcima oterala majku u zatvor na pet godina za nešto što nije uradila? Da li bi nakon zabrane prilaska Ivan uopšte smeo da joj pruži ruku spasa? Može li roditelsko srce baš sve da prašta?

Foto: Printscreen YouTube/Shadow Production

Na ova i mnoga druga pitanja, dobićete odgovor ako budete uz „Kuću od srca“ ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Kuća od srca

#emisija

#najhumaniji TV serijal

#voditelj

#Žarko Lazić