AKTUELNO

Sva tri prethodna dana Pink je bio najgledanija komercijalna stanica u Srbiji, govore zvanična istraživanja agencije Nielsen Audience Measurement.

U petak je Nacionalni dnevnik bio najgledanija Pinkova emisija u danu, ali i najgledanija informativna emisija među svim komercijalnim stanicama. Slede serije Zavet, Beskrajna ljubav, Elif i Bahar, emisija Ekskluzivno, kao i Pinkove Zvezdice, Vaš omiljeni muzički takmičarski šou. Među najgledanijim našli su se i Zadruga u direktnom uključenju, Popodnevni dnevnik, kao i jutarnji program Dobro jutro – Jovana i Srđan.

Foto: TvPink Printscreen

U subotu ste pratili Zadrugu – Nominacije, Nacionalni dnevnik naše televizije, talk šou Sanje Marinković Magazin IN, serije Zavet i Elif, kao i reprizu emisije Paparazzo Lov, Zadrugu – Baraž, Zadrugu u direktnom uključenju i informativnu emisiju Dobro jutro.

Foto: TV Pink Printscreen

Nedelju su obeležile emisije Zadruga – Izbacivanje koju je pratilo preko 1.300.000 gledalaca, emisija Premijera Vikend Specijal koja je bila najgledanija zabavna emisija medju svim komercijalnim stanicama, kao i najgledanija informativna emisija Nacionaln dnevnik. Slede serije Zavet i Elif, Zadruga u direktnom uključenju i emisija Dobro jutro.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostanite uz Vašu televiziju Pink

#Gledanost

#Televizija Pink

'